Dnepropetrovsk Manyakları Kimlerdir ?

2007 Yılı yaz aylarında Ukrayna’nın Dnepropetrovsk bölgesinde yaklaşık 22 gün içerisinde 21 Cinayet işlemişlerdir. ve insanları acımasızca öldürmüşlerdir.

Dnepropetrovsk Manyakları isimli bu grup üç Ukraynalı gencin kurduğu bir çetedir.
Aynı zamanda Dnepropetrovsk bölgesinde hayvan cinayetleri de artmıştı . Ve aynı şekilde hayvanlarada işkence uygulayarak öldürmüşlerdi.

Buradan anlaşılacağı gibi sadece insanlar değil hayvanlarıda öldürüyorlardı. Fakat şaşırtıcı bir şekilde hiçbir kurbanın cesedinde tecavüze uğradığına rastlanılmadı.
23 Temmuz 2007 yılında, kurbanlardan birinin telefonunu satmak isterken yakalanmışlardır.
Yaşam şartları oldukça iyi 3 gencin bu cinayetleri en kısa sürede işlemeleri veya sapık eğilimler göstermeyip sadece zevk için öldürmeleri değildir.

Bu üç şahsiyetin tüm dünyada dikkat çekmesinin sebebi aslında çok daha farklıdır. Kurbanlarını öldürürken çekiç , Demir çubuk , Tornavida  ve benzer aletleri suç silahı olarak kullanmışlardır. Kurbanları canlıyken türlü türlü işkenceler yapıp ve Videoya kaydediyorlardı.

Katillerin telefonlarını inceleyen polis çeşitli fotoğraflar ve videolar bulmuş, daha sonra da bu kayıtları mahkemeye delil olarak sunmuştur. Videolardan bir tanesi Amerika üzerinden internette düşmüştür ve hızlıca internet ortamında yayılmıştır. Hala internette videoları oldukları biliniyor ama izlemenizi tavsiye etmiyorum. Psikolojiniz kötü bir şekilde bozulabilir.

Peki bu insan ve hayvan cinayetlerinin sebebi nedir neden bu cinayetleri işlemişler yazılanlara göre Yaşam şartlarıda oldukça iyidir. Tecavüz içinde işlenmemiş.

Peki bu katillerin amaçları neydi benim düşüncem Sadistlik'tir. Sizde düşüncelerinizi yorum olarak belirtebilirsiniz.

Sadist nedir diye soracak olursanız : Sadist, başkalarına acı çektirerek zihnen doyum sağlayan kimse anlamına gelir. 

Sadist sözcüğü, sadizmin fikir babası Fransız aristokrat ve yazar Marquis de Sade'nin isminden türetilmiştir. Fransızca kökenli bir kelimedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevida v1.7 - Teması

Windows Xp Proffessional Sp2-64 Bit Türkçe Full İso

Smack Down vs RAW 2009 PC Full Tek Link