Youtube Reklamlarından Kurtulun.


Merhaba arkadaşlar youtube'da film izlerken şarkı dinlerken sürekli karşımıza çıkan youtube reklamlarını beklemekten sanırım hepimiz sıkılmışızdır. ve bu reklamları nasıl kapatabilirim veya youtube reklamları kapatılırmı diye düşünce içerisinde bulunmuş olabilirsiniz. bu konuyu araştırıp küçük ve gayet başarılı bir eklenti buldum ve bu eklentiyi sizler ile paylaşmak istedim. Bu eklenti sayesinde tek tıklama ile reklamlardan kurtulabiliyor ve hemen izleyeceğiniz videoya geçiş yapabiliyorsunuz. Eklentiyi kurduktan sonra hemen tarayıcınızın sağ üst köşesinde eklentiyi görebilirsiniz.

Nasıl Kullanılır ?

Youtube sitesine girerek hemen sağ üst köşede bulunan ScrewAds simgesine tıklayın burada 2 adet seçenecek göreceksiniz Skip Seçeneği reklamları kapatır Default seçeneği ise reklamları tekrardan geri açar. Genellikle 15-20 saniye olan bu reklamları beklemek ıstemıyor ve hemen izleyeceğiniz videoya geçmek istiyorsanız Aşağıda bulunan linklerden internet tarayıcınıza uygun olan eklentiyi seçip kolay bir şekilde kurarak bu reklamlardan kurtulun.


ScrewAdsPlus Google Chrome tarayicisi için : Siteye gitmek için tıklayın

ScrewAdsPlus Mozilla Firefox tarayicisi için : Siteye gitmek için tıklayın

Yorumlar

  1. Youtube reklamlarına gıcık oluyorum bazen , tamam sonuçta onlar da para kazanıyor ama bazen reklamları insanların gözlerinin içine sokuyorlar ve insanı tiksindiriyorlar bir film izleyeyim diyorum 10 - 15 dakikalık aralıklarla reklam çıkıyor. Güzel anlatımınız için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Faydalı bir bilgi teşekkür ederim hemen deniyorum. Adsense ve benzeri reklamlar içinde adblock var merak edenler için yazayım bari :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten işime yarayan bu bilgi için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Kuralları...!
Genel ahlak ve adaba aykırı, hakaret, küfür ve iftira içeren yorumlar Yasaktır...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevida v1.7 - Teması

Windows Xp Proffessional Sp2-64 Bit Türkçe Full İso

Smack Down vs RAW 2009 PC Full Tek Link