Android telefonunuzun icon'larını değiştirin.

Merhaba arkadaşlar telefonunuz eski bir telefon ise veya telefonunuzdaki iconlarınızdan hoşlanmıyor , Değişiklik her zaman iyidir deyip görselleri değiştirmek istiyorsanız bu yazı işinize yarayabilir.

Telefonumun görünümden sıkılmaya başlamıştım. İcon'ları değiştirebilirmiyim, Telefonumu renkli ve canlı bir hale getirebilirmiyim diye bir araştırma yaptım ve araştırmanın ardından nasıl değiştirebileceğimi bulup sizlerle paylaşmak istedim.

Bir çok kişi bu işlemi zor sanmakta ve sistem İconlarını değiştirilmediğini değiştirildiğinde Android sisteminin çökeceğinden felan korkup telefona Markette bulunan launcher'lerden birini kurup bırakırlar.

Her ne kadarda launcherler Telefonunuzu Kasmaz deselerde ram miktarini bir miktar harcayip sistemin yavaşlamasına sebep olabilmekte. Fakat sistem icon'larini değiştirdiğiniz zaman launcherler gibi ram'da gizli çalışıp belleği boş yere harcamaz.

Lafı fazla uzatmadan hemen nasıl yapabileceğimizi anlatmaya başlıyayım.

Bu işlemi android telefonumuzda bulunan Google Play marketten sadece 2 Ücretsiz Uygulamayı indirirek başlıyoruz.


1-) Uygulamamız : Unicon icon themer
2-) Uygulamamız : Icon Pack

(- Market üzerinden Beğendiğiniz bir İcon Pack Dosyası arama kısmına (ICON PACK) Diye aratırsanız bir sürü sonuç çıkacaktır. -)


Uygulamalarımızı telefonumuza indirip kurduktan sonra unicon icon themer uygulamamızı açalım ve gerekli izinleri verdikten sonra listede indirmiş olduğumuz İcon Pack'imizin ismini seçin ve telefonu yeniden başlatın işlem bu kadar tekrardan açıldığında icon'larin değiştiğini göreceksiniz...

HATIRLATMA İŞLEM ROOTLU TELEFONLAR İÇİNDİR...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sevida v1.7 - Teması

Windows Xp Proffessional Sp2-64 Bit Türkçe Full İso

Smack Down vs RAW 2009 PC Full Tek Link